Over Ons

Zoveel (onbekende) leuke skigebieden, waar ga je heen? Wat past bij jouw reisgezelschap en voorkeuren? Wat krijg je voor de prijzige skipas en wat zijn de verschillen?

SkigebiedVergelijker.nl hebben we opgezet als antwoord op deze vragen. Wij zijn een team van enthousiaste skiërs en snowboarders uit Nederland en België, met ervaring in veel skigebieden. De verschillen zijn er zeker. Dit betekent niet dat het ene gebied minder goed is dan het andere. Het gaat om wat aansluit bij jouw voorkeuren. Ga je als familie met kinderen, of als groep vrienden? Wil je groots en veel kilometers, of juist de gezelligheid van een kleiner skigebied?

We geven je een overzicht van de kenmerken en verschillen tussen skigebieden. En wist je dat skipas prijzen flink variëren, afhankelijk van de geboortedata van je reisgezelschap en de vakantie datum? Óók dat maken we uniek inzichtelijk. Met gelijk de mogelijkheid om je skipas hier online te bestellen. Wel zo makkelijk, dan kun je zonder wachttijd bij de kassa gelijk de piste op!

Heb je nog suggesties? Laat het ons weten.

Succes met het vinden van je ideale skigebied!
Team SkigebiedVergelijker.nl

Skipas aanbiedingen ontvangen?